Przejdź do głównej zawartości

Co się stanie, gdy użyję opcji ''Podniesiony przedmiot? Przycisk "Wyślij potwierdzenie"?

Ostatnim krokiem jest kliknięcie przycisku potwierdzenia odbioru, gdy ktoś fizycznie odbierze swój przedmiot.

Ostatnią i ostateczną rzeczą do zrobienia jest kliknięcie przycisku potwierdzenia odbioru, gdy ktoś rzeczywiście fizycznie odebrał swój przedmiot.
​
Po użyciu przycisku potwierdzenia właściciel otrzyma email z potwierdzeniem , że przedmiot został odebrany. Towar jest wtedy umieszczony na liście "Zwrócony właścicielowi".Towar jest wtedy umieszczony na liście "Zwrócony właścicielowi".
​
​Przypadkowo kliknąłem na przycisk, jak mogę to cofnąć?

Czy przypadkowo kliknąłeś przycisk potwierdzenia? Właściciel otrzyma e-mail z potwierdzeniem odbioru, więc może to spowodować zamieszanie. Zaleca się wysłanie właścicielowi wiadomości poprzez okno czatu, że stało się to przez pomyłkę i że przedmiot jest nadal gotowy do odbioru.


*Zespół obsługi klienta iLost może zmienić Twój status. Skontaktuj się z zespołem iLost za pomocą przycisku „Pomoc”.

Czy to odpowiedziało na twoje pytanie?