Przejdź do głównej zawartości

Co się stanie, gdy użyję przycisku ''Brak właściciela''?

Każde roszczenie od potencjalnego właściciela musi zostać ocenione niezależnie od tego, czy dotyczy ono właściciela, czy nie.
​
Gdy okaże się, że dana osoba nie jest właścicielem, roszczenie może zostać odrzucone poprzez kliknięcie przycisku ''Brak właściciela''. Osoba ta otrzyma wtedy e-mail z informacją, że ta osoba niestety nie jest właścicielem. Standardowy komunikat, który jest wypełniany automatycznie, może zostać skorygowany o dodatkowe wyjaśnienie, dlaczego taka decyzja została podjęta.

Czy to odpowiedziało na twoje pytanie?